VELKOMMEN TIL OSS!

VIA er et nytt kvartal i Vika, rett i nærheten av det nye Nasjonalmuseet, Aker Brygge, Solli plass og Nationaltheatret stasjon.

VIA knytter sammen bydelen gjennom fire åpne passasjer som leder deg inn til ett hyggelig torg. På VIA finner du et hverdagslig tilbud av butikker og servicetjenester samt et spennende utvalg av restauranter og en foodcourt.

Du tar deg hit til fots eller med trikk, buss, tog og t-bane.

 

VIA Magen

Smaker fra hele verden møtes på VIA. Vår foodcourt, VIA Village, tilbyr spennende streetfood fra ni forskjellige kjøkken - noe for hele vennegjengen eller sultne kolleger. Og ikke glem at livet skal nytes, pass på å smake på Pascals delikate bakverk eller hans franske macaroner. Ønsker du å ta med noe hjem, snakker du med Gutta på Haugen.

Du finner flere spennende mattilbud på VIA, følg oss på Instagram for de siste nyhetene.

Servering /

Kopilot - JanKhur - Via-9382
Via_AnneValeur_23_RGB

VIA IMPULSER

Trenger du påfyll til skuffer og skap finner du det du trenger hos Meny. Ønsker du å gi litt omtanke og kjærlighet, hvorfor ikke si det med blomster fra Floriss? Her hos oss finner du gode råvarer til hverdag, fest og blomster til alle anledninger.

Handel /

Via kroppen

På gate plan finner du PelsPels og PÅHÅRET som hjelper deg med skjeggtrim, hårklipp og styling. Er kroppen mør etter morgenens sykkeltur, eller verker det i en arm eller skulder? Her finner du både Nemus og KRY som hjelper deg med behandling og gode råd. Boots Apotek har et bredt utvalg av medikamenter og det du trenger til daglig pleie.

Service og helse /

Via_AnneValeur_07_sRGB
IMG_2679

Via hverdagen

For deg som har arbeidsdagen på VIA, finner du de fasiliteter du trenger. Trening, garderobe, sykkelgarasje, personalrestaurant, takterrasse og mye annet. Her ligger alt til rette for at du og din bedrift skal trives.

I House of Oslo kan du leie kontorplass for en kortere eller lengre periode, og her finner du også møterom og auditorium til utleie.

Søker du etter kontor sentralt i Oslo, ta kontakt.

Ledige lokaler /