VELKOMMEN TIL OSS!

VIA er et nytt kvartal i Vika, rett i nærheten av det nye Nasjonalmuseet, Aker Brygge, Solli plass og Nationaltheatret stasjon.

VIA knytter sammen bydelen gjennom fire åpne passasjer som leder deg inn til ett hyggelig torg. I VIA finner du et hverdagslig tilbud av butikker og servicetjenester samt et spennende utvalg av restauranter og en foodcourt.

Du tar deg hit til fots eller med trikk, buss, tog og t-bane.

 

VIA Magen

Smaker fra hele verden møtes i VIA. Vår foodcourt, VIA Village, tilbyr spennende streetfood fra 9 forskjellige kjøkken - noe for hele vennegjengen eller sultne kolleger. Og ikke glem at livet skal nytes, pass på å smake på Pascals delikate bakverk eller hans franske macaroner. Ønsker du å ta med noe hjem, snakker du med Gutta på Haugen.

Flere spennende mattilbud vil åpne i løpet av høsten, følg oss på Instagram for de siste nyhetene.

Servering /

Rectangle 112
Via_AnneValeur_23_RGB

VIA IMPULSER

Trenger du påfyll til skuffer og skap finner du det du trenger hos Meny. Ønsker du å gi litt omtanke og kjærlighet, hvorfor ikke si det med blomster fra Floriss? Her hos oss finner du gode råvarer til hverdag og fest, blomster til alle anledninger, og et eksotisk utvalg sunne nøtter fra Nøtteblanderen.

Handel /

Via kroppen

På gate plan finner du PelsPels og PÅHÅRET som hjelper deg med skjeggtrim, hårklipp og styling. Er kroppen mør etter morgenens sykkeltur, eller verker det i en arm eller skulder? Her finner du både Nemus og Klinikk VIA som hjelper deg med behandling og gode råd. Boots Apotek har et bredt utvalg av medikamenter og det du trenger til daglig pleie.

Service og helse /

Via_AnneValeur_07_sRGB
Via Vika_14

Via hverdagen

For deg som har arbeidsdagen i VIA, finner du de fasiliteter du trenger. Trening, garderobe, sykkelgarasje, personalrestaurant, takterrasse og mye annet. Her ligger alt til rette for at du og din bedrift skal trives.

I House of Oslo kan du leie kontorplass for en kortere eller lengre periode, og her finner du også møterom og auditorium til utleie.

Søker du etter kontor sentralt i Oslo, ta kontakt.

Ledige lokaler /