Rikelig med fristelser hos Meny Vika

Via_AnneValeur_02_sRGB

MENY Vika er en av flere spennende aktører som flytter inn til VIA i august. De rundt 60 dyktige medarbeidere med butikksjef Veronica Wernes i spissen, yter god service basert på god fag- og varekunnskap, og er klare for å dele sine beste tips og råd.  MENY er Norges største supermarkedkjede, og her er det kvalitet, utvalg og smarte kjøp som står i fokus! Her får du hele handlelisten på ett sted, og ikke minst en god handleopplevelse.

Butikken i VIA blir topp moderne med svært høy standard, og får delikate farger og god plass mellom reolene som gir et innbydende og lunt preg. Ferske råvarer, matglede, utvalg og mat-i-farta-muligheter står i fokus, og sistnevnte til glede for alle som jobber i området eller som ønsker seg et kjapt, ferdig kvalitetsmåltid.

I ferskvaren blir det rikelig med fristelser, som ferdige salater og varmmat,  med særlig fokus på mat-i-farta-produkter under konseptet MENY Kjøkken. Butikken får også en egen ostedisk og en egen vegetar ferskvaredisk.

MENY Vika tilbyr fire hovedsatsningsområder:

1) En stor og bugnende frukt- og grøntavdeling som inkluderer en stor salatbar og egen appelsinjuicepresser.

2) Bakeriavdelingen med brød og bakevarer som stekes i butikken gjennom åpningstiden. Utvalget blir stort med om lag 50 ulike brødsorter å velge blant.

3) I kjøttdisken, Steakhouse, er en rekke ulike Angus-produkter blant fristelsene og noe man ikke får i andre dagligvarekjeder. Her vil det også være et dry-age modningsskap.

4) Fiskedisken får et stort utvalg og tilbyr fersk fisk 5-6 dager i uken. I tillegg til et eget østersbasseng med seks typer levende østers. Hver tirsdag blir «Fisketirsdag» med 30% rabatt, ellers blir det «Skalldyrhelger» og ekstra fokus på sesongvarer.

Meny åpner høsten 2021 i plan 0.

Meny.no