Et godt måltid forlenger livet

Kopilot - JanKhur - Via-0204

Ta med deg en kollega eller samle vennegjengen på spisestedene Avalon, Gastroteket Vika og VIA Village. Avalon er et moderne europeisk spisested i Oslo som Michelin-stjernekokken Mikael Svensson står bak. Her er stedet hvor du kan samle folk du er glad i, uansett anledning. Gastroteket Vika er nabolagets nye møteplass der mat, drikke og god stemning nytes i uformelle omgivelser. VIA Village er en foodcourt med ni ulike matboder som serverer spennende streetfood i en avslappet atmosfære. Her er det også afterwork hver torsdag hvor du kan møte kolleger og venner til god mat og drikke, samt musikk med DJ.

Hvis du vil glede noen kan du handle delikate bakverk fra Pascal eller ta en enkel lunsj og kaffepause i det hyggelige lokalet. Her serveres franske croissanter hver morgen, enkle lunsjretter som Croque Monsieur og Quiche med salat, og til kaffen tilbys macaroner herlige kaker, konfekter eller trøfler. De har flotte bursdagskaker og gaver til alle og enhver. Stikk innom og bli kjent med den nye avdelingen på VIA.

På VIA finner du gode råvarer til både hverdag og fest. Hos Gutta på Haugen finner du et stort og fristende utvalg av spekemat, en nydelig og bugnende ostedisk, samt kaviar, trøffel og all verdens snadder.

Småsulten? Nøtteblanderen tilbyr et stort utvalg av nøttesorter, tørket frukt, linser, bønner, te og produkter som har høyt næringsinnhold. De fantastiske produktene har dukket opp på reiser verden rundt av menneskene bak Nøtteblanderen.

Trenger du påfyll til skuffer og kjøleskap finner du det du trenger hos Meny Vika. På Meny får du kvalitet og et bredt utvalg av gode, norske råvarer. Meny er landets største supermarkedkjede og i deres butikker blir du møtt av ansatte som yter god service basert på deres gode fag- og varekunnskap.

Foto: Jan Khur